SlovenskyEnglish

Úvod » Semináře » Solve complex engineering problems: explore Knovel

Solve complex engineering problems: explore Knovel

Kdy: 17. 10. 2024, 10:00 – 11:00
Vložné: zdarma, nutná registrace

Zaregistrujte se na webinář. / Register here.

V závěrečném webináři této série si se dozvíte, jak s pomocí Knovelu řešit složitější technické problémy. Na začátku bude ukázka nástrojů v Knovelu živě, následně budou uživatelé, kteří mají přístup, s Knovelem pracovat v reálném čase. Bude prostor také na vaše dotazy.

Knovelem vás provede Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, Elsevier. Webinář je vhodný, ať už s Knovelem začínáte nebo se chcete dozvědět, co je v Knovelu nového. Webinář proběhne v angličtině online přímo ve vašem internetovém prohlížeči a pro přenos zvuku stačí, abyste měli k počítači připojeny reproduktory nebo sluchátka.

Související webináře:

Invitation
In the final part of our three-part series, dive deeper into Knovel with a hands-on workshop designed to solve complex engineering problems. This interactive session will feature a live demonstration of relevant functionalities, followed by hands-on workflows for participants who have access to Knovel. Learn how to apply Knovel's powerful tools and resources to your projects in real-time. The webinar will conclude with a Q&A segment, providing you the opportunity to get personalized guidance.

Hosted by Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, this workshop is ideal for those looking to master Knovel's advanced features and enhance their problem-solving capabilities.

Máte prístup?

Nevyhovuje vám čas? Zaregistrujte se i tak, pošleme vám odkaz na záznam.

Může se hodit: