SlovenskyEnglish

Úvod » Semináře » Maximizing your Knovel experience: user accounts and personalization

Maximizing your Knovel experience: user accounts and personalization

Kdy: 9. 10. 2024, 10:00 – 11:00
Vložné: zdarma, nutná registrace

Zaregistrujte sa na webinár. / Register here.

Na druhém ze tří webinářů se dozvíte, jak využít osobní účet a funkce personalizace v Knovelu ke zlepšení vašich výzkumných a inženýrských projektů. Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, Elsevier ukáže, jak můžete ušetřit čas, zlepšit spolupráci a získat přístup k obsahu na míru přes My Knovel. Dozvíte se, jak ukládat vyhledávání, sdílet s kolegy a dostávat upozornění na nový obsah.

Webinář je vhodný, ať už s Knovelem začínáte nebo se chcete dozvědět, co je v Knovelu nového. Webinář proběhne v angličtině online přímo ve vašem internetovém prohlížeči a pro přenos zvuku stačí, abyste měli k počítači připojeny reproduktory nebo sluchátka.

Další webináře určené studentům, pedagogům a knihovníkům z institucí, které mají přístup ke službě Knovel:

Invitation
Join us for an insightful webinar on how to leverage user accounts and personalization features on Knovel to enhance your research and engineering projects. Discover how to save time, improve collaboration, and access tailored content by creating a personalized Knovel experience. Learn from our expert how to utilize tools like My Knovel for saving searches, sharing folders with peers, and receiving alerts for new content.

This session is perfect for both new and experienced users looking to optimize their use of Knovel’s compre­hensive engineering resources.

Your host, Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, will provide expert guidance to unlock the full potential of Knovel for your organization.

Máte přístup?

Nevyhovuje vám čas? Zaregistrujte se i tak, pošleme vám odkaz na záznam.

Může se hodit: