Nutrition and Food Sciences Database
Producent: | CABI Publishing |
---|---|
Partner: | CABI Publishing |
Typ: | Bibliografie / Abstrakty |
URL: | Homepage produktu / Product info |
Obory: | Potravinářství a výživa |
Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.
Popis produktu
Databáze Nutrition and Food Sciences se specializuje na lidskou výživu, potravinářství a technologii potravin a poskytuje ucelený pohled na potravní řetězec včetně interakce mezi stravou a zdravotním stavem člověka. Obsah databáze je sestavován odborníky, převážná část je tvořena plnými texty (články, sborníky z konferencí, zprávy a zveřejněné závěrečné práce).
Mezi hlavní obory patří výroba a konzervace potravin, včetně dodavatelského řetězce, jejich zpracování, složení potravinářských výrobků, spotřebitelské studie, léčebné diety, potravinové alergie a intolerance, funkční potraviny, veřejné stravování včetně výživy v různých životních etapách.
Obsahuje na 1 700 000 záznamů s abstrakty (2022/8), 115 000 plných textů (články, příspěvky z konferencí, reports), více než 18 500 systematických přehledů a dalších studií podle medicíny založené na důkazech, novinky a kalendář akcí. Od roku 1973 je zpracováváno 6 000 periodik a 300 neseriálových publikací (knihy a konferenční materiály) ze 103 zemí. Roční přírůstek 80 000 záznamů.
Užitečné nástroje a materiály
Manuály a uživatelská dokumentace
- Nutrition and Food Sciences - Training videos
-
Nutrition and Food Sciences – user guide
Uživatelská příručka pro databázi Nutrition and Food Sciences.
Albertina icome Praha s.r.o., Štěpánská 16, 110 00 Praha 1
tel.: 222 231 212
e-mail: aip@aip.cz