SlovenskyEnglish

Úvod » Produkty » Nutrition and Food Sciences Database

Nutrition and Food Sciences Database

Producent: CABI Publishing
Partner: CABI Publishing
Typ: Bibliografie / Abstrakty
URL: Homepage produktu / Product info
Obory: Potravinářství a výživa 

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.

Popis produktu

Databáze Nutrition and Food Sciences se specializuje na lidskou výživu, potravinářství a technologii potravin a poskytuje ucelený pohled na potravní řetězec včetně interakce mezi stravou a zdravotním stavem člověka. Obsah databáze je sestavován odborníky, převážná část je tvořena plnými texty (články, sborníky z konferencí, zprávy a zveřejněné závěrečné práce).

Mezi hlavní obory patří výroba a konzervace potravin, včetně dodavatelského řetězce, jejich zpracování, složení potravinářských výrobků, spotřebitelské studie, léčebné diety, potravinové alergie a intolerance, funkční potraviny, veřejné stravování včetně výživy v různých životních etapách.

Obsahuje na 1 700 000 záznamů s abstrakty (2022/8), 115 000 plných textů (články, příspěvky z konferencí, reports), více než 18 500 systema­tických přehledů a dalších studií podle medicíny založené na důkazech, novinky a kalendář akcí. Od roku 1973 je zpracováváno 6 000 periodik a 300 neseriálových publikací (knihy a konferenční materiály) ze 103 zemí. Roční přírůstek 80 000 záznamů.

Užitečné nástroje a materiály

Manuály a uživatelská dokumentace