Gastroturistika hýbe cestovním ruchem i žebříčky knih
18. 2. 2016 - CABI Publishing
Gastroturistika v sobě spojuje hned dvě příjemné aktivity – cestování a kulinářské zážitky, zaslouženě je to tedy nejrychleji rostoucí odvětví cestovního ruchu. Vydavatelství CABI Publishing vydalo obsáhlou publikaci, která pojednává o rozvoji gastroturistiky, marketingových strategiích a o budoucích trendech Food Tourism: A Practical Marketing Guide.
Tato publikace aktuálně získala v Austrálii ocenění Nejlepší kulinářská cestovatelská kniha v rámci Gourmand World Cookbook Awards, a půjde do boje o Best Culinary Travel book in the World.
Food Tourism: A Practical Marketing Guide je dostupná i online, u CABI Publishing je součástí kolekce Tourist Behaviour and Experiences, anebo samostatně v ebrary.
Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.
Albertina icome Praha s.r.o., Štěpánská 16, 110 00 Praha 1
tel.: 222 231 212
e-mail: aip@aip.cz